I samarbejde med Videncenter for energibesparelser i bygninger er Lene Juul nu blevet certificeret energivejleder.

Det betyder, at vi nu kan tilbyde at gennemgå din bolig med henblik på at finde ud af, hvilke renoveringsarbejder, der kan udføres med henblik på energibesparelser.

En gennemgang af mulighederne kan naturligvis udmønte sig i en aftale om, hvilke arbejder boligejeren ønsker tilbud på at få udført, og beregningen vil vise, hvor meget der er at spare ved en energirenovering - både på varmeregningen og på Co2-regnskabet.

En gennemgang hos os betyder et tjek på isolering, gulv, evt. kælder, tag, facader og måske også en snak om udskiftning af varmekilde og supplement med en form for vedvarende energi.

Se listen over fradragsmuligheder her

 

Trænger du til at få efterisoleret tag, gulv, facader eller udskifte døre eller vinduer – alt sammen med henblik på at spare på varmen ?

Vi tilbyder dig, et gratis besøg af en Energivejleder og en tømrer, der sammen vil gå dit hus efter i sømmene og give dig et tilbud på at få udført nogle forbedringer på dit hus, så du:

  • Sparer penge på opvarmning
  • Får del i regeringens servicefradrag
  • Sikrer dig, at dit hus bevarer værdien og også på længere sigt lever op til de ønsker, en kommende ejer kan have.

Det eneste du skal gøre, er at finde nogle oplysninger frem til os, så vi ved, hvordan din varmeøkonomi ser ud i dag, og hvis du har nogle bygningstegninger, er det en fordel men ikke et krav.

Hvis du har lyst at få besøg af os, så lad os lave en aftale.

Ring tlf. 56 78 89 10 eller send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi glæder os til at besøge dig - På gensyn.