Jan Damstedt Jensen er idag daglig leder i firmaet, han er uddannet elektriker, kloakmester og vognmand og har hele sit liv været opfinder, iværksætter og entreprenør i ordets bogstaveligste forstand.

Hans karriere i erhvervslivet startede i en ung alder, først som elektriker hos Haarlev Installationsforretning, siden som selvstændig med egen minidozer.

Aktiviteterne har indtil 2010 foregået fra domicilet på Dalbyvej i Karise.

Siden 1982 har Jan været autoriseret kloakmester og der er anlagt veje, udført belægninger og støbt fundamenter for hundredevis af kunder i lokalområdet. Gennem årene er det også blevet til rigtig mange brøndboringer.

På hele Stevns er der lavet mange nye forsyningsledninger, og opstår der et brud på ledningerne, er firmaet altid klar til at rykke ud - uanset tidspunktet.

Det har været kendetegnende for aktiviteterne, at de primært og i meget stor grad har været centreret omkring Hårlev og Karise, hvor Jan er vokset op og stadig er bosat, og har sit meget store netværk.

I Karise har Jan som totalentreprenør været med til opførelse af ca. 100 nye boliger. Såvel ejer- som andelsboliger, der er opført siden år 2000.

I Karise alene er det blevet til en hel lille by på Vestergårdsudstykningen, der tidligere henlå som landbrugsjord. Idag et dejligt villaområde med attraktive dobbelthuse med små og nemme haver.

Opgaver for store kunder som Regionstog fører dog også til beskæftigelse længere væk, idet Jan servicerer både Østbanen, Høng-Tølløsebanen og til tider også både Lollandsbanen og Odsherredbanen.

 

Vi støtter det lokale erhvervsliv - medlem af Hårlev Borger- & Erhvervsforening.